+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

Koledar dogodkov

VESELO DRUŽENJE NA PROSTEM - predotvoritev stare mežnarije v novi preobleki
Sreda, 05 Avgust 2015

dogodek1

 

Cerkev Svetega Petra na Kronski gori iz 18. stoletja stoji na izpostavljeni lokaciji, ki je dobro vidna iz Mislinjske doline, ko se iz smeri Slovenj Gradca peljemo proti Dravogradu. Mnogokrat se zgodi, da se tukaj ustavijo ljudje od blizu in daleč, vendar izjemnost lokacije do sedaj še ni bila dovolj dobro izkoriščena.

 

Pod vodstvom krajinske arhitektke Kristine Ravnjak in ekipe GARTgarden se zbirajo in preverjajo ideje za razvoj območja. Javnosti jih bomo podrobneje predstavili v okviru prvega takega dogodka ob stari mežnariji, ki bo kmalu dobila povsem novo podobo in funkcijo. Program bo za vse radovedneže že prvič zelo pester!

 

Vabljeni, da se nam pridružite.

 

 

Sreda, 5. avgust 2015

 

PROGRAM DOGODKA

Izkustvena predstavitev idej za razvoj območja ob cerkvi svetega Petra na Kronski gori

 

16.00 – prva možnost za voden ogled cerkve (Kristina Ravnjak) in predstavitev ponudbe podpornikov projekta na stojnicah (posamezniki, podjetja, druge organizacije pretežno iz Koroške)

 

17.00 – predstavitev vizije razvoja območja ob cerkvi (turistična ponudba v razvoju, ponudba za najavljene skupine romarjev, posebna prostorska ureditev celotnega območja – vrt zelišč, poroke na prostem, program in teme dogodkov za širšo publiko v prihodnosti)

 

18.00 – druga možnost za voden ogled cerkve (Bernarda Javornik)

 

19.00 – predavanje častne gostje Petre Škarja z naslovom: Najdi svojo SREČO in MIR – kaj ima PODJETNOST s tem* (prijava obvezna)

*Za predavanje Petre Škarja ob 19.00 je prijava obvezna. Cena za udeležbo (velja samo za predavanje, popoldanski program je brezplačen) je 15 € po osebi, pri čemer vsak udeleženec prejme knjigo: Najdi svojo SREČO in MIR (avtorica: Petra Škarja) ter darilca sponzorjev dogodka.
 
20.30 – druženje in večerna romantika: petje ob spremljavi kitare, pogled v zvezdnato nebo.
 
 
petra skarja predavanje 5 avgust 15
 
 
Naročili smo prijetne poletne temperature in suho vreme, sicer pa se bomo v primeru slabega vremena prilagajali situaciji: predstavitev vizije in predavanje bo tako izvedeno v pokritem prostoru župnišča ali v mežnariji.
 
Najbolj sveže informacije so na voljo na FB profilu Cerkev svetega petra na Kronski gori.
 
 
Prisrčno vabljeni!


Kraj dogodka  - neposredna bližina cerkve sv. Petra na Kronski gori, občina Dravograd
Kontakt  - Kristina Ravnjak, 031 369 514, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji