+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

1, 29.03.2016 14:48

Nagradna igra GARTgarden

Oceni ta prispevek
(1 glas)

Prihaja sejem GREEN v Gornji Radgoni (od četrtka, 31.3., do sobote, 2.4.2016, prost vstop!), kjer se bo na svoj poseben način predstavilo tudi start-up podjetje GARTgarden. Vabljeni k ogledu sejma in sodelovanju v nagradni igri, podelili bomo namreč kar nekaj zanimivih nagrad. V naših novicah lahko preverite katere ter preberete tudi splošne pogoje za sodelovanje. Pa prijetno pomlad še naprej!

 

Sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN v okviru Pomladnega sejma gradbeništva, energetike, komunale in obrti v Gornji Radgoni v četrtek, 31.3.2016, odpira svoja vrata.

 

Sejem GREEN vabi na ogled in preizkus električnih vozil, naravnih gradbenih materialov in gradnje (les, slama, ilovica, konoplja, bio barve in izolacija), ponudbe za vrt in okolico (sadike, trajnice, semena, oprema), trajnostne obrti, predstavitve mladih podjetnikov in inovatorjev ter k menjavi uporabnih predmetov (PRINESI – ODNESI).

 

Podrobnejši program dogajanja najdete na spletni strani Pomurskega sejma. Posebej pa vabljeni k sodelovanju v nagradni igri našega start-up podjetja GARTgarden.

 

 

Splošni pogoji za sodelovanje v nagradni igri GARTgarden v okviru sejma GREEN 2016

 

ORGANIZATOR in NAMEN

Organizator nagradne igre je start-up podjetje GARTgarden (podjetje v ustanavljanju) oziroma Kristina Ravnjak s.p., Otiški Vrh 90, 2373 Šentjanž pri Dravogradu (v nadaljevanju organizator). Večino nagrad zagotavljajo poslovni partnerji podjetja GARTgarden, namen nagradne igre pa je pridobivanje kontaktov za vsakršno promocijo podjetja GARTgarden. Na nagradnem kuponu zbiramo tudi ideje za ime linije izdelkov iz bioplastike podjetja BOKRI d.o.o. (eko lončki iz bioplastike, ki so na voljo za ogled in nakup na sosednji stojnici).

 

KDO LAHKO SODELUJE

V nagradni igri lahko sodelujejo obiskovalci sejma GREEN 2016, ki v celoti in čitljivo izpolnijo nagradni kupon, ter ga oddajo v škatlo za žreb. Do podelitve glavne nagrade v žrebu sodelujejo vsi pravilno izpolnjeni kuponi, vsak obiskovalec sejma pa lahko odda zgolj en kupon. V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom.

 

NAGRADNI SKLAD

glavna nagrada: klop KLIP-KLOP (razstavni eksponat s sejma)*

druga nagrada: ŽIČNI UNIČEVALEC PLEVELA (ročni na kolu)

tretja nagrada: KOMPLET OZNAČEVALCEV ZA ZELIŠČA

četrta nagrada: CELOLETNA NAROČNINA na revijo LEP VRT

peta nagrada: KOMPLET EKO LONČKOV (4x)

 

*Izžrebanec glavne nagrade sam poskrbi za odvoz in prevoz klopi KLIP-KLOP v skladu z dogovorom z organizatorjem nagradne igre (dogovor se uredi v živo ali telefonsko takoj po žrebu).

 

PREVZEM NAGRAD

Prevzem vseh nagrad je možen le v času trajanja sejma (najkasneje do 2.4. do 17.15) na naši stojnici. Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da žreb glavne nagrade v skladu z zgoraj navedenim pogojem (zapis pri zvezdici*) opravi večkrat in nagrado podeli prvemu izžrebancu, ki lahko takoj potrdi možnost odvoza klopi KLIP-KLOP. V kolikor izžrebanec ne prevzame nagrade v času sejma, se v finalnem žrebanju dodeli nagrada tistemu (novemu) izžrebancu, ki nagrado lahko prevzame na licu mesta. Nečitljivo ali nepopolno zapisani kontaktni podatki onemogočijo izročitev nagrade, zato se tudi v tem primeru nagrajenca na novo žreba. Svojo identiteto izžrebanec izkaže z osebnim dokumentom. Posamezni udeleženec nagradne igre lahko prejme le eno izmed nagrad.

 

POTEK NAGRADNE IGRE

Žrebanje se opravi na sejmu in je javno.

31.3. se ob 17.00 podeli naročnina na revijo in komplet eko lončkov (peta in četrta nagrada)

1.4. se ob 17.00 podeli komplet označevalcev za zelišča in komplet eko lončkov (tretja in peta nagrada)

2.4. se ob 12.00 podeli žični uničevalec plevela-ročni na kolu in komplet eko lončkov (druga in peta nagrada)

2.4. se ob 17.00 podeli zadnji komplet eko lončkov (peta nagrada) in glavna nagrada: klop KLIP-KLOP.

 

DRUGI POGOJI ZA SODELOVANJE

Udeleženci nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo na nagradnem kuponu, uporabi za potrebe nagradne igre ter za svoje trženjske aktivnosti (obveščanje o produktih, storitvah, nagradnih igrah in drugih promocijskih aktivnostih organizatorja nagradne igre). Udeleženec nagradne igre ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene trženjskih aktivnosti, z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Organizator bo v primeru preklica soglasja iz tega odstavka zagotovil izbris osebnih podatkov najkasneje v 15 dneh od prejema preklica. Izžrebanec organizatorju nagradne igre izrecno dovoljuje javno objavo svojih osebnih podatkov (ime, priimek) tudi na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja.

 

Imate vprašanje ali pobudo za nas? Preko kontaktnega obrazca se lahko tudi naročite na naše e-novice ali preko obrazca NAROČI OGLED kar izkoristite brezplačno svetovanje preko e-maila.

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji