+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

0, 06.05.2019 19:41

Nov začetek

Oceni ta prispevek
(2 glasov)

Od zadnje objave na spletni strani je minilo že kar nekaj časa. Kaj se je dogajalo vmes, na tem mestu niti ni pomembno, sporočamo pa, da je pred nami nov začetek!

Ekipo GARTgarden trenutno sestavljava krajinska arhitekta Kristina Ravnjak in Matevž Kopitar. Kristina je mama dvema živahnima malčkoma in se ravno ukvarja še z zadnjimi popravki svoje magistrske naloge, Matevž pa je kot pravi “garden designer” zaposlen v Londonu. To sta dva najpomembnejša razloga, zakaj toliko časa ni bilo nič novega. A letošnja pomlad je prinesla nov zagon in ekipa GARTgarden se že prav kmalu odpravlja na ogled prestižne razstave Chelsea Flower Show. Če še niste, sedaj hitro odkljukajte en velik “like” za našo Facebook stran. Morda pa se vam iz Londona GARTualno oglasimo v živo.

 

Kaj več informacij o naših načrtih in dejavnostih sledi prav kmalu, do takrat pa vzemite v roke še aktualno revijo Lep vrt in v njej preberite prispevek, ki govori o angleškem vrtnem slogu. Pa prijetno branje!

 

Imate vprašanje ali pobudo za nas? Preko kontaktnega obrazca se lahko tudi naročite na naše e-novice ali preko obrazca NAROČI OGLED kar izkoristite brezplačno svetovanje za lep vrt preko e-maila.

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji