+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

0, 06.06.2019 08:30

Idejni načrt novega vrta

Oceni ta prispevek
(2 glasov)

Smo tik pred poletjem in skrajni čas je že, da vam ekipa GARTgarden razkrije rezultate zadnjega načrtovanja okolice hiše dvojčka v Ljubljani. Stranka je navdušena, izvedba načrtovanega pa predvidoma sledi letos jeseni.

Nekoč je bila obravnavana okolica en sam zelenjavni vrt, z nizkim zidom ločen od poti, ki trenutno vodi ravno ob fasadi do vhoda v hišo. Ob nakupu hiše, so okolico očistili in zatravili, ostalo pa je vprašanje, kako oblikovati vrt v nekaj bolj intimnega in uporabnega za družino s tremi otroki.

 

Glavna atrakcija tega vrta je zavito stopnišče, ki skupaj s klopmi pri vhodu in v bivalnem delu vrta razdeli vrt v dva nivoja. Zgornji del je zatravljen in zasajen s trajnicami, spodnji pa je pretežno tlakovan. Posajenih bo nekaj dreves, ki kot zelene stene obrobljajo bivalni del z nadstreškom, kaminom (vidi se ga iz dnevne sobe) in letno kuhinjo. Na prehodu v dvorišče je umeščen tudi skromen zelenjavni vrt v obliki dveh visokih gredic. Uporabljenih je veliko zimzelenih rastlin, sivka, maslenice in okrasni javorji.

 

Vam je rešitev všeč?

 

Imate vprašanje ali pobudo za nas? Preko kontaktnega obrazca se lahko tudi naročite na naše e-novice ali preko obrazca NAROČI OGLED kar izkoristite brezplačno svetovanje za lep vrt preko e-maila.

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji