+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

0, 04.07.2019 19:50

Kako je bilo v Londonu?

Oceni ta prispevek
(1 glas)

Že dober mesec je mimo od mojega obiska Matevža v Londonu, pa se še kar kdo najde, ki me vpraša, kako je bilo. Fino. Če ne bi imela takoj po vrnitvi zagovora magistrske naloge, bi bilo verjetno še bolj sproščeno, pa vendar…

Pot z letališča Brnik do mesta London je potekala gladko, zataknilo se mi je le zaradi prazne baterije v telefonu. Sem se morala kar malo znajti, da sem prišla do Matevža. Dopoldneve, ko sta bila Matevž in Tjaša v službi, sem nekajkrat porabila za pripravo zagovora, a sem kmalu tudi sama začela raziskovat vse, kar je v Londonu zelenega. Obiskala sem Battersea park in od tam pripravila prvo GART javljanje v živo, skupaj z Matevžem sem si ogledala letošnji Chelsea Flower Show, Kew Gardens, Hyde Park, St. James park, Regent's Park, nekoliko manj znan park Wisley in nekaj ostalih znamenitosti.

 

Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij s potovanja, v jeseni pa bom najverjetneje pripravila predavanje na temo obiska v Londonu. 

 

Naj bo poletje prijetno!

 

Imate vprašanje ali pobudo za nas? Preko kontaktnega obrazca se lahko tudi naročite na naše e-novice ali preko obrazca NAROČI OGLED kar izkoristite brezplačno svetovanje za lep vrt preko e-maila.

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji