+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

1, 01.04.2020 19:36

Pismo z vrta št. 2: Male zverinice

Oceni ta prispevek
(2 glasov)

Sem dobila celo dva odgovora na svoje prvo pismo z vrta. Vam bom kar pisala o tem, kaj smo danes počeli zunaj, vi pa se vključite v dopisovanje po želji.

Danes je bilo popoldan spet malo bolj toplo, čeprav smo še pred nekaj dnevi imeli sneg. Na našem zelenjavnem vrtu smo zakurili ostanke rastlin za zeleno gnojenje, populili še zadnjo repo za kunce in izkopali nekaj sadik jagod, ki bodo predvidoma šle v korito na balkonu.

Otroka sta po vrtu iskala črve in bila pri tem zelo uspešna, kot dokazuje slika. Ni kaj, kljub karanteni se imamo fino, če le uspem kaj narediti tudi v profesionalni vlogi krajinske arhitektke in pevke. Ravno danes sem poslala nekaj prošenj za ponudbo saditvenega materiala za eno super stranko in imela drugo uro petja po Skaypu. Super je ta tehnologija, kajne?

Odločila sem se tudi, da letos na vrt posadim lespedezo in če dobim tudi sadiko peščene češnje. Ju kdo pozna? Kaj več o tem pa morda v prihodnjem pismu. Ni kaj, tudi v meni je nekaj zbiratelja. 

Kristina Ravnjak – po poklicu krajinska arhitektka, v srcu pevka

 

Imate vprašanje ali pobudo za nas? Preko kontaktnega obrazca se lahko tudi naročite na naše e-novice ali preko obrazca NAROČI OGLED kar izkoristite brezplačno svetovanje za lep vrt preko e-maila.

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji