+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

GARTgarden ponuja poslovno sodelovanje

Ideja za podjetje GARTgarden se je razvila ob raziskovanju ponudbe, ki je v običajnih vrtnih centrih pomanjkljiva. Kot krajinska arhitektka se ob svojem delu vsakodnevno soočam s težavo, da kakovostnih okrasnih izdelkov za vrt na tržišču praktično ni, prav tako je težko dobiti rastlinski material, ki bi hitro in enostavno zagotavljal ureditev vrta na ključ (z garancijo). Ponudba produktov za vrt je razdrobljena, zato kupec težko izbira materiale za celostno ureditev svojega vrta, posledica pa je vidna v poplavi vrtov, ki nimajo neke svoje zgodbe, so morda pomanjkljivo funkcionalni ali pa prenasičeni z elementi masovne proizvodnje.

Omenjene izzive lahko rešujemo skupaj. Ker želimo postati najbolj aktivna spletna stran in skupnost z vedno novo in atraktivno vsebino za vrtičkarje – vaše in naše potencialne kupce, vam lahko ob naših aktivnostih nudimo zelo ciljno promocijo vaših izdelkov ali storitev. Zanimajo nas predvsem inovativni produkti za vrt in balkon, ki si zaslužijo svoje mesto v vsakem slovenskem vrtu (prednosti cenovne dostopnosti, kakovosti, pestrost ponudbe, inovativnost), svoj trg pa bomo sčasoma širili tudi preko državnih meja.

Z GARTgarden skupnostjo želimo na slovenskem in evropskem trgu zagotoviti najbolj kakovostne izdelke in storitve, ki so kakorkoli povezani z urejanjem naših vrtov, balkonov in javnih odprtih površin. Svojo ponudbo bomo podprli z dnevnimi, mesečnimi in sezonskimi namigi za sobivanje z naravo in vrtom, torej opisom in pobudami za urejanje naših zelenih kotičkov in kakovostno preživljanje prostega časa. Prisotni smo že v raznih tiskanih medijih, na spletu, s predavanji in delavnicami pa smo stalno v neposrednem kontaktu s potencialnimi kupci storitev in izdelkov za vrt.

Ponudba GART izdelkov hitro raste, a vedno bomo pustili nekaj prostora za najbolj ustvarjalne in podjetne. Vabimo vas, da nam predstavite svoje izdelke in vaš pogled na slovenski vrt.

Kristina Ravnjak in sodelavci

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji