+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

Ponedeljek, 06 Maj 2019 19:41

Nov začetek

Od zadnje objave na spletni strani je minilo že kar nekaj časa. Kaj se je dogajalo vmes, na tem mestu niti ni pomembno, sporočamo pa, da je pred nami nov začetek!

Petek, 04 November 2016 19:04

Veseli in ponosni

Veseli in ponosni smo, da je v ekipi strokovnjakov za lep vrt nastal tudi ta GART vrt! Oglejte si fotografije in poiščite svoj navdih!

Ponedeljek, 08 Avgust 2016 19:49

Iščemo ime za eko lonček

Lončki iz biopolimerov so inovativen produkt za vse eko vrtnarje, ki s svojim nakupom želijo podpreti podjetniške ideje z dolgoročnim in družbenim učinkom. Skupaj s podjetjem BOKRI d.o.o. in inovatorko Evo Štraser iščemo možnosti za razvoj ponudbe ekoplastike ter tudi primerno ime za eko lonček - prvi izdelek, ki se je že kot poskus prodaje pri nas zelo dobro odrezal.

Torek, 05 April 2016 14:41

APRIL - mesec krajinske arhitekture

Prihaja pomlad in z njo najbolj zelen mesec v letu: april, ki je  v Sloveniji od leta 2007 poznan tudi kot mesec krajinske arhitekture. V ta namen vsako leto člani DKAS, Oddelek za krajinsko arhitekturo, diplomanti in študenti organizirajo konference, izobraževanja, razstave in delavnice ter s tem približajo krajinsko arhitekturo in njeno delovanje širši javnosti. 

Nedelja, 03 April 2016 09:18

Zaključek nagradne igre na sejmu GREEN

Na sejmu GREEN v Gornji Radgoni smo izžrebali še zadnje nagrajence. Z odzivom na nagradno igro smo še kar zadovoljni, zbrali smo namreč kar nekaj kontaktov, ki predstavljajo prvo bazo naslovnikov za prihajajoče redne GART novice. Spremljajte nas še naprej, mi pa se bomo potrudili, da vam bomo dajali dobre nasvete in predloge za ureditev vaših najrazličnejših zelenih kotičkov.

Petek, 01 April 2016 19:51

Znani prvi nagrajenci

Na sejmu GREEN v Gornji Radgoni (še v soboto, 2.4.2016, prost vstop!), kjer se s posebno nagradno igro predstavlja tudi GARTgarden, smo izžrebali prve nagrajence. Jutri pa gre zares! Vabljeni, da obiščete našo stojnico in oddate tudi idejo za ime EKO LONČKA iz bioplastike.

stran 1 od 3

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji