+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

Poljavni/javni prostor

Ker se v prostoru srečujemo z različnimi interesi, je naloga krajinskega arhitekta zelo pomembna, saj ima veliko znanja iz najrazličnejših področij in zato lahko usklajuje interese naravovarstvenikov, varstva kulturne dediščine, razvoja gospodarstva, politike, lastnikov zemljišč in drugih deležnikov. Vse to še kako pride prav, ko načrtujemo javne ali poljavne prostore kot so trgovski centri, občinska središča, pokopališča, otroška igrišča, športne površine, obrežja, obcestni prostor in druge odprte zelene površine.

Pomembna naloga vsakega krajinskega arhitekta je odkrivanje možnosti za večjo kakovost življenja in bivanja vseh ljudi, ne glede na to, kje in kaj načrtuje. Najboljši projekti vselej nastanejo v ekipi sodelavcev iz različnih strok in seveda takrat, ko se k načrtovanju povabi tudi bodoče uporabnike prostora. V ozadju vsake krajine so namreč ljudje, ki s to krajino živijo, v njej delajo, jo uporabljajo in vzdržujejo, zato morajo biti novi posegi načrtovani po njihovi meri. Cilj je taka funkcionalna in oblikovno dovršena vrtna zasnova, ki podpira čim več obstoječih kakovosti prostora.

V podjetju GARTgarden vam bomo z veseljem svetovali, kako najbolje izkoristiti potenciale prostora, ki kliče po prenovi (naročite ogled). Svojih projektov se lotevamo kreativno in večplastno, kar dokazuje tudi nagrajen idejni projekt kreativnega otroškega igrišča (reference) v občini Celje.


Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji