+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

Ureditev groba

Prizadevamo si za vedno bolj oseben način ureditve grobov. V prostor, ki pripoveduje zgodbo o smrti, bo premišljena zasaditev simbolično vnesla več življenje, saj bi bila brez zelenja teža smrti morda pretežka. Izkušnje kažejo, da se malo večji vložek v trajno zasaditev na daljši rok večkratno obrestuje. S trajnicami in nižjimi vrstami drevnine lahko pričaramo prav zares lep in spokojen poslednji vrt, ki bo potreboval le malo vzdrževanja.

Rastline na grobu morajo biti na neugodne rastne razmere pokopališč posebej prilagojene (poletna pripeka, plitva prst, možne suhe zime ...), pomisliti pa je treba tudi na to, kakšna zasaditev bi bila najlepši poklon in spomin v konkretnem primeru. Izberemo lahko rastline, ki jih je imel pokojnik še posebej rad ali pa v zasaditvi uporabimo cvetje v njegovih ali njenih najljubših barvah in podobno. Najlepše je, da je v vsaki zasaditvi nekaj zimzelenega rastlinja, preostale rastline pa lahko s cvetenjem polepšajo v naprej določene dele leta, ko nas s pokojnikom povezujejo posebni spomini ali datumi (rojstni dan, obletnica poroke, ...).

Ker je dobro načrtovanje trajne zasaditve groba prepustiti strokovnjaku, vam v podjetju GARTgarden ponujamo svetovanje, izvedbo in (na izbranih pokopališčih) tudi vzdrževanje grobov. Sporočite nam vaše želje.

Oglejte si tudi ponudbo okrasnih kamnov za na grob.


Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji