+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

Zeleni timbilding

Zelenje v delovnem okolju odločilno vpliva na uspešnost podjetij in posameznikov. Ko zaposleni zaradi obilice obveznosti izgubljajo motivacijo za delo, običajne (finančne in druge) spodbude odpovedo. Morda je skrajni čas, da delovna mesta »opremimo« z zelenjem, ki ima na človeka večplastne pozitivne učinke.

Vrt v podjetju lahko vzamemo zares kot ekipni preizkus oziroma izkušnjo gradnje tima. V kolikor si želite v vašem podjetju urediti bolj zeleno okolje, najprej razmislite o tem, kakšne so vaše prostorske možnosti. S pomočjo strokovnjaka za urejanje zelenja v objektu in na prostem (odvisno od tega, kaj imate na voljo) se lahko v smislu delavnice podučite o različnih manj zahtevnih rastlinah in urejevalnih principih, ter tako uresničite vrt za zaposlene.

Vrtovi v bližini delovnih mest so v tujini že nekaj let realnost, zato naj si bo v pisarni, delavnici, ali morda v prostoru, ki si ga zaposleni lahko delijo tudi s strankami podjetja, možnosti za zelenje v podjetjih so različne.

V podjetju GARTgarden vam z veseljem pomagamo, da boste tudi svoje delovno okolje primerno ozelenili ter se hkrati naučili novih veščih, ki vas bodo popeljale še višje k novim uspehom, zato naročite ogled.

Za svetovanje in izvedbo delavnic v smislu zelenega timbildinga vam zagotavljamo 100 % zadovoljstvo, sicer vam vrnemo denar.


Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji