+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

Stranke

Urejanje okolice je s pomočjo krajinske arhitektke Kristine Ravnjak vselej lahkotno in sproščeno, kot dokazujejo naslednji naročniki:

 

Lidija, Zreče

Tako topla oseba s toliko znanja o rastlinah! Skupaj smo uresničili projekt ureditve manjše brežine, ki smo jo pretežno zasadili s cvetočimi trajnicami v pravem angleškem slogu. Sedaj že vse cveti in raste! Vsakokrat, ko pogledam na ta del vrta, mi zaigra srce, čeprav je bil strošek za vse skupaj (načrtovanje, sadike, zemlja, …)  kar visok (cca 1500 eur za ureditev 70 m2 površine). Zagotovo bova še sodelovali!

 

Jana, Prevalje

S Kristino je bilo prijetno sodelovati, čeprav nekatere stvari niso šle po načrtih. Na vrhu brežine, ki jo je urejala, imamo namreč zelo slabo zemljo, zato načrtovani bršljan ne uspeva. Kljub temu smo zadovoljni tako s ceno kot kakovostjo izbrane storitve – zasaditveni načrt in jo priporočamo naprej.

 

Kaja, Ljubljana

Kristino Ravnjak sem spoznala preko njene internetne strani GARTgarden. Narisala nam je zanimivo in dinamično idejo ureditve, ki vključuje ovinkasto potko, ki se zaključi s klopjo. Rešitev naju je takoj navdušila, saj razbija monotonost kvadratne oblike dvorišča. Idejo smo uresničili in smo z njo izredno zadovoljni.

 

Savinka, Lovrenc na Pohorju

Kristina je za nas naredila zelo pester in zanimiv izbor rastlin ter zasaditveni načrt vrta. Posebej mi je všeč, da je predlagala vzpenjavo hortenzijo, za katero prej sploh nisem vedela. 

 

Sebastijan, Ljubljana

Skupaj s Kristino in Matevžem Kopitarjem (ko smo pričeli sodelovanje se je ravno pričenjala njena porodniška) smo uresničili vrt, ki je presegel vsa naša pričakovanja. Zdaj že četrto leto morja sploh ne pogrešamo, saj imamo bazen, plažo in vrt kar doma.

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji