+386 31 369 514 - Kontaktni obrazec - Naroči ogled

Zgodba GARTgarden - umetnost sobivanja z vrtom

Sem najbolj pogumna krajinska arhitektka v svoji generaciji. Moja strast so zasebni vrtovi in načrtovanje javnega odprtega prostora. Sem ustanoviteljica podjetja GARTgarden.

V življenju sem izkusila že marsikaj, zato sem nekako od zmeraj vedela, da bo moja pot nekoliko drugačna od drugih – bolj se je bližal konec študija krajinske arhitekture, bolj me je vleklo na samostojno podjetniško pot, v letu 2014 sem se v vodenju s.p.-ja tudi prvič preizkusila.

V času študija sem sodelovala v Akademskem pevskem zboru Tone Tomšič Univerze v Ljubljani, kar mi je omogočilo, da sem veliko potovala in si tako širila svoje obzorje pogleda na svet. Izpite in študijske obveznosti sem opravljala v roku, nekoliko pa se je zataknilo pri pisanju magistrske naloge. Verjamem, da mi bo tudi to obveznost kmalu uspelo odkljukati, a trenutno se povsem predajam GART zgodbi.

Kot Kristina Angelika – po poklicu krajinska arhitektka, v srcu pevka sem že v letu 2014 začela razvijati podjetje, ki bi ponujalo storitve za urejanje vrta, na primer svetovanje in izris idejnih načrtov (nekoliko pred tem sem začela pisati blog Kristina Angelika, ki je bil moja prva spletna stran). Sčasoma sem se odločila, da je treba ljubezen do vrtov in petja vseeno ločiti in se 100 % posvetiti razvoju ponudbe za urejanje vrtov. Petje je ostalo tisto nekaj, kar me sprošča in odpira nove poti. Kako zanimivo je imeti predavanje o urejanju okolice, na koncu pa poslušalci enostavno zahtevajo, da jim predavateljica tudi zapoje (:), moja izkušnja iz Slovenj Gradca, 23.2.2015). Še vedno z veseljem nastopam ob različnih priložnostih, a prioriteta je jasna, moje delo je najprej GARTgarden.

Konec leta 2014 sem dobila priložnost za plačano usposabljanje za podjetništvo v okviru projekta Podjetno v svet podjetništva na RRA Koroška. Projektu sem se priključila zaradi iskanja novih znanj in kontaktov, saj sem se po poroki preselila iz Ljubljane v povsem novo okolje. Računala sem na to, da bom tako za razvoj resne podjetniške ideje lažje prišla do ekipe, ki bi jo gnal isti cilj.

V naši ekipi, ki stalno išče nove primerne sodelavce, se danes ukvarjamo z načrtovanjem zasebnih vrtov ter javnih odprtih prostorov. Poleg GART storitev (svetovanje, idejni načrt, pomoč pri izvedbi) ponujamo tudi GART izdelke za vrt (ročno poslikane valilnice za ptice, stekleni okraski in drugo), vse skupaj pa se pravzaprav šele postavlja na noge, zato so sodelavci za enkrat bolj ali manj anonimni. Poslovno idejo in priložnosti razvijamo z veliko zanosa in upanja, da lahko naredimo nekaj več za zeleni mozaik naših balkonov, vrtov, parkov in drugih zelenih odprtih površin. Vabljeni, da se nam pridružite in skupaj z nami pišete kreativno in radosti polno GART zgodbo.

Kristina Ravnjak

Najnovejše

SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽABNIH OMREŽJIH

Osnovni podatki

Podjetje GARTgarden je registrirano kot nameravana firma (start-up podjetje).

Trenutno poslujemo kot Kristina Ravnjak s.p.

Več o podjetju...

Kontaktni podatki

+386 31 369 514

kristina.ravnjak@gmail.com

Kontaktni obrazec

Najnovejše

Družbeni mediji